Maradona už chce po kriticích argentinského týmu omluvu

23.06.2010 14:20

Bez problémů a s plným bodovým ziskem prošli argentinští fotbalisté do osmifinále světového šampionátu a trenér Diego Maradona už si žádá satisfakci. Po včerejší výhře 2:0 nad Řeckem připomněl, že po protrápené kvalifikaci se před šampionátem na jeho tým snášelo hodně kritiky.

"Pomalu by se kritici měli hráčům omluvit. Tým pracuje na výbornou," prohlásil Maradona. "Jdeme krok za krokem a myslím, že jsme na správné cestě," uvedl střelec druhého argentinského gólu Martin Palermo.

Řekové se s turnajem loučí. "Jsme zklamáni. Věděli jsme, že dnes hrajeme proti velice kvalitnímu soupeři. Snažili jsme se hrát ze zajištěné obrany a chodit do rychlých protiútoků, ale moc se nám to nedařilo," řekl německý kouč Otto Rehhagel, který s největší pravděpodobností na lavičce Řecka skončí. "Moje budoucnost je moje soukromá věc a přiznám se, že v této fázi nevím, co bude dále," uvedl.

Řecký gólman Alexandros Tzorvas prohlásil, že Argentinci mohou vyhrát celé mistrovství světa. "Do zápasu jsme dali všechno, ale proti kvalitě, které jsme čelili, jsme víc udělat nemohli," přiznal Tzorvas.

Zpět

Vyhledávání

Copyright © 2010 - 2011, Lotoff.cz, Inc.